Dec 16, 2017, 9:45 PM

Прима балерина. 

  Poetry
250 0 1

Тук-там изпъкнала, другаде вдлъбната...

дали Земята е плоска?
Не зная, но танцува великолепно!
Балерините и подражават.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??