15 mar 2013, 21:54

Примирена 

  Poesía » Otra
808 0 3

… А аз съм тиха,

тиха като пепел,

разпиляна съм над пустошта.

Да събера парченцата  не мога,

не мога и да отлетя!

© Димитрина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??