15.03.2013 г., 21:54 ч.

Примирена 

  Поезия » Друга
799 0 3

… А аз съм тиха,

тиха като пепел,

разпиляна съм над пустошта.

Да събера парченцата  не мога,

не мога и да отлетя!

© Димитрина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??