3 jun 2018, 9:59

Примирение 

  Poesía » Otra
866 0 6

Един народ смирен,

навел глава преклонно.

Забравил смелост всяка,

отдал се на страха.

Забравил битките велики,

забравил гордост и достойнство.

Един народ, изгубил вяра,

лъган и потъпкван неведнъж,

върви с хомот и не роптае.

Един народ сам гроба си копае.

© Юлиана Никифорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??