6 feb 2008, 9:27

Принцеса 

  Poesía
919 0 3
Създадена си от сянка и лъжи,
от стари приказки, изтрити от дъжда -
един звук, един аромат, една картина - 
за тях живеем!

© Беязид Ридван - Бухтьо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??