Feb 6, 2008, 9:27 AM

Принцеса 

  Poetry
927 0 3
Създадена си от сянка и лъжи,
от стари приказки, изтрити от дъжда -
един звук, един аромат, една картина - 
за тях живеем!

© Беязид Ридван - Бухтьо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??