Принцеса ли?!? Не, не съм такава!
Макар да израснах горе, на кулата сама!
На чудеса не вярвам, в реалността живея,
всеки мой миг изпълнен е със самота...!
***
Живея ден след ден, за да страдам,
но не показах сълзите си на никой до сега!
На пръв поглед студена съм, грешки не прощавам,
в очите на другите съм коварната жена!
Защо плача днес ли? Плача за Него!
За Единствения, намерил път към моето сърце!
Внезапно, без да попита превзе го,
но някой завидя ми и на самота ме прокле...!
***
Принцеса ли?!? Не ме мислете за такава!
Да си го помисля това дори и не посмях!
Промених се! Но споменът като печат остава!
Едно само разбрах - да обичаш е грях...
© Инна Todos los derechos reservados