Безкраен празник е животът мой,
след неуморни страсти - лек покой.
Луната, цяла е сега,
изпълва мрака светлина.
Невинна фея е нощта,
кралица тя е на смъртта.
Виртуозност, куртоазност, маниакалност - лек унес;
Помпозност, грациозност, религиозност - срещата е днес.
Създания на ада оди пеят
и химните им страшни мисли веят.
Преливат хорските лица
от злъч, ехиден смях и суета.
Тълпата яростно крещи:
- Ловецът днес ще изгори!
Палачът търси и свисти: Кой! Кой! Кой!
Жената със сините очи: Той! Той! Той!
А принцът с мраморно лице,
спокоен е като дете –
невинен в бурните води,
безплътен в своите висоти.
ЛУНАТА, ЦЯЛА Е СЕГА
ИЗПЪЛВА МРАКА СВЕТЛИНА
© Millennium Aquarius Todos los derechos reservados
след неуморни страсти - лек покой.
Луната цяла е сега,
изпълва мрака светлина.''
СТРАХОТНО!!!!!!!