30 sept 2015, 10:44

Приоритет 

  Poesía » De humor
456 0 2

ПРИОРИТЕТ

 

Подредени депутат до депутата
в полза роду? – Вятър! За заплата!
29. 09. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??