18 may 2022, 14:59

Приоритетно 

  Poesía » Filosófica
243 1 2

Приоритетно
 

По залеза изпращам всяка болка
и нека вечерта да я приспи,
прегарят всякакви тревоги
от старите закони в светлите звезди!

 

В ново пренареждаме си дните
и утрешните радости са в нас,
време е да освободим злините,
болките, бедите - от сърдечния си глас!

 

Само любовта приоритетно
ще живее вътре и дълбоко
в залеза, на ново да засвети
в цвят на вселенско синеоко!

 

Погледа ни стига на далече
в храма - Нашата душа!
Ражда се новата човечност 
в единството, изчистило греха!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??