24 mar 2009, 21:50

Приспивна песен 

  Poesía » Para niños
757 0 1

Заспивай, мое мъничко дете, мама приказка ще ти почете.

Приказката, мое малко, ще има хубав край,

но в живота не винаги става така, и ти го знай.

Заспивай, мое мъничко дете, на-ни-на-ни-на, мама в сънищата ще те отведе,

 и ангелчета малки ще ти прати през нощта, да пазят детето мое от всяка беда.

На-ни-на-ни-на, заспивай, моя обич, ти сега.

Лека нощ, деца!

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И на мен ми хареса много.Поздрави!
Propuestas
: ??:??