19 feb 2022, 13:15

Приспивна песничка на Мама Рис 

  Poesía » Para niños
331 3 0

Спете рисчета сладки

и сънувайте жабки.

Пораснете големи,

напишете за мене поеми.

© Светлослава Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??