25 nov 2016, 7:51

Присъда 

  Poesía » De amor
362 1 7

 

Останахме без капчица живец
и спомена не можем да пропъдим.
А споменът е толкова проклет,
нали е нашата присъда.

 

Осъди ни със правото си Бог -
да носим вътрешно смъртта си.
Щом болката е равна на любов,
която с теб не можем да изтръгнем!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??