30 abr 2009, 0:15

Присъда 

  Poesía » De amor
919 0 21

В безпаметност мутирала любов.

Безлика. Безпосочна. Безнадеждна.

Безшансова за... късен послеслов.

Безслънчева, бездъждна и безснежна.

 

Бездънна като вечна нощ в душа.

Беззвездна и безлунна. Стих. Безплътна.

Без право на обжалване Смъртта

безмилостно осъди те: "Безсмъртна!"

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??