19 dic 2023, 11:30  

Притесненията... 

  Poesía
101 0 0

Притесненията си отиват.

Както съм застанал,

между двата часовника,

виждам стъпките им-

съвсем естествено си отиват.

Милите…Едни такива дълги.

И изправени.

 

- Здравей, Петърчо!

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??