Dec 19, 2023, 11:30 AM  

Притесненията... 

  Poetry
168 0 0

Притесненията си отиват.

Както съм застанал,

между двата часовника,

виждам стъпките им-

съвсем естествено си отиват.

Милите…Едни такива дълги.

И изправени.

 

- Здравей, Петърчо!

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??