8 dic 2004, 0:17

Приветствия 

  Poesía
1469 0 2

Приветствия

Добър вечер мои мили
демони във моята душа
с добър вечер ви приветствам
щом добър е бил денят!

С лека нощ ще ви приспивам
и ви моля във съня
там поне ми оставете
глътка въздух, свобода!

С добро утро ще ви будя
и закуска ще ви дам
нови мисли за възбуда
на безумствата ви вам!

С добър ден ще ви провождам
в мислите на някой друг
с риск, че ако вас ви няма
сам дявола ще дойде тук!

© Ана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??