28 jun 2009, 18:16

Привличане 

  Poesía » De amor
974 0 10

Под пръстите ми нежността струи,

по устните усмивката ми тича,

Светът не вярва на очите си дори,

че някакво момиче го обича.

 

Примрял от суета и гръмки фрази,

изтръпнал от жестокост и лъжи,

тъй свикнал - до колене кал да гази,

Светът за ласки все тъжи.

 

В очите ми се вглежда с поглед плах,

повдига се Светът на пръсти.

Преглътнал всеки срам и грях,

той ме целува, вместо да се кръсти.

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??