28.06.2009 г., 18:16 ч.

Привличане 

  Поезия » Любовна
973 0 10

Под пръстите ми нежността струи,

по устните усмивката ми тича,

Светът не вярва на очите си дори,

че някакво момиче го обича.

 

Примрял от суета и гръмки фрази,

изтръпнал от жестокост и лъжи,

тъй свикнал - до колене кал да гази,

Светът за ласки все тъжи.

 

В очите ми се вглежда с поглед плах,

повдига се Светът на пръсти.

Преглътнал всеки срам и грях,

той ме целува, вместо да се кръсти.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??