6 dic 2006, 1:16

Приятел 

  Poesía
559 0 1
Ти си човечец мъченик...
Ти си вечността красива...
Незнайна земна личност,
непозната за нашите сърца!

Ти си човечец мъченик...
Незабравим за нас приятел,
Ти си светлината в нашата душа...
И най-доброто за света!

Усмивката ти вечна...
Неслизаща от твоето лице,
вдъхновява ни за подвизи добри!
Ти си човечец мъченик...
И моя най-добър приятел!...


П.С. това пак може да го намерите в Стихче.сом..но пак си е мое просто го местя :)

© Ясен Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??