Приятел
Приятел трудно се нарича.
Но ти си ми такъв -
приятел и другар на мен.
Сълзите от очите ми избърса
и радост на душата ми достави.
Колко мил към мен си ти.
Как знаеш отдалече всичките ми тайни.
Затова си ми приятел ти, единствин, верен.
© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados
Поздрави от мен и усмивка!