21 мая 2008 г., 14:22

Приятел 

  Поэзия
622 0 1

 

                      Приятел

Приятел трудно се нарича.

Но ти си ми такъв - 

приятел и другар на мен.

Сълзите от очите ми избърса

и радост на душата ми достави.

Колко мил към мен си ти.

Как знаеш отдалече всичките ми тайни.

Затова си ми приятел ти, единствин, верен.

 

© Марияна Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??