30 jul 2013, 22:44

Приятел 

  Poesía » Otra
542 0 0

Приятелю, ти сърцето си недей дарява,
хората не могат да го оценят,
ще го смачкат и захвърлят
в някой ъгъл те ще го зарежат.
Заключи го в хиляди кутии,
зарови го нейде на дълбоко
и нека никога не види светлина.

© Пепс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??