ПРИЯТЕЛ
Какъв приятел си ти,
ако не ме виждаш по цели дни?
Обзема ме тъга...
стоя там сам-сама.
Нали нямаше по-верни приятелки от нас?
Тогава защо плача в стаята аз?
Но в момент, в който си сама
повикай ме - аз ще дойда на часа.
Ралица Костова
© Ралица Костова Todos los derechos reservados
По стихчето личи ,колко много държиш на приятелката си ..
Не се безпокой някой ден ще го оцени