14.01.2010 г., 21:57 ч.

Приятел 

  Поезия » Друга
452 0 1

 ПРИЯТЕЛ  

 

Какъв приятел си ти,

ако не ме виждаш по цели дни?

Обзема ме тъга...

стоя там  сам-сама.

 

Нали нямаше по-верни приятелки от нас?

Тогава защо плача в стаята аз?

Но в момент, в който си сама

повикай  ме - аз ще дойда на часа.



                                   Ралица Костова 

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хей , не се отчайвай ...
    По стихчето личи ,колко много държиш на приятелката си ..
    Не се безпокой някой ден ще го оцени
Предложения
: ??:??