10 dic 2011, 22:51

Приятел 

  Poesía
721 0 1

Моят  авер е дупка бездънна

усмихнат и весел и пиещ и луд

и водка и вино той пак си е сръбнал

напиващ се вече той рече капут

 

Капути сме братя  и аз ще си ходя

Аз хващам си влака от цирка голям

Пиян съм доколкото мога си спомням

Спомням си аз колко бил съм пиян

© Симеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави за почерпилите се .Обожавам ги, за6тото са точни!
Propuestas
: ??:??