14 nov 2014, 22:16

Приятел 

  Poesía
386 0 3

Една подадена ръка

при нужда, топла дума -

стопля цялата душа.

Изчезва гъстата мъгла,

човек свободно диша.

 

Вижда след бурята дъга -

животът продължава с дума блага.

Отваря железната врата дори с

ръждясал ключ и скъсва

лъжливата приятелска верига.

Кому е нужна?

 

Един приятел стига,

верен, предан и добър.

При нужда винаги завесата повдига

и знаеш, сцената ще е с добър финал.

За теб живота си залага.

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??