5 ene 2014, 20:18

Приятел - предател 

  Poesía » Otra
1010 0 2

Приятел - предател

 

Приятел не всеки можеш да наричаш,

не всеки ще е с теб до края.

Приятел е онзи, когото обичаш,

който ще те отведе до рая.

Приятел не всеки може да бъде,

това е привилегия голяма,

но  да си предател на повечето се отдава,

тука скрупули никой няма.

© Ина Лилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??