5.01.2014 г., 20:18 ч.

Приятел - предател 

  Поезия » Друга
1009 0 2

Приятел - предател

 

Приятел не всеки можеш да наричаш,

не всеки ще е с теб до края.

Приятел е онзи, когото обичаш,

който ще те отведе до рая.

Приятел не всеки може да бъде,

това е привилегия голяма,

но  да си предател на повечето се отдава,

тука скрупули никой няма.

© Ина Лилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??