28 sept 2008, 21:19

Приятел те наричам 

  Poesía
1025 0 2

Приятел те наричам
и лошото отричам.
Не искам черното да видя,
а белезите да прикрия.

 

С тъга на сърце някой те зове
да изкачите високи върхове.
Заедно да преодолеете страха,
да стъпчете тягосната тишина.

 

Някой на пръст живота си върти,
някой се бори за сърцето ти,
да не остане тъй горделиво,
за да не съжалява горчиво.

 

Приятел верен пред лицето,
врак заклет в сърцето.
Ангел и демон зловещо се борят,
непрекъснато ти говорят...

 

Приятел те наричам
и лошото отричам.
Сърцето ти с добро да се изпълни,
животът "черен" да НЕ ни раздели.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??