Омръзна ми таз класа S,
на светофара пак сме пет.
И гледаме се някак нервно…
родила съм се без късмет.
И черният ù цвят ме дразни…
какъв ли нямала съм вече?
Но друг сега ми е проблемът -
каква кола аз да си взема.
Мерседесът не става вече,
за Ауди и Лексус - забравете.
Към БМВ-то охладнях отдавна…
О, миг! Прозрение и слава!
………………………………………………
Ами… приятел в Бенли се познава.
……………………………………………..
И телефонен звън
прекъсна трудния ми сън.
Отдъхнах си! Погледнах през стъклото.
Навън ме чакаше Реното.
© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados