Нима възможно е да има на Света хора,
изпълнени с доброта?
Хора, които да ти влезнат под кожата,
така че ти да изпитваш безмерна доброта,
душевна красота и истинската свобода?
Хора, които да можеш да наричаш ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ
и които да са с теб в доброто и в злото,
в осеяния с бодли твой път.
Да, наистина ги има!
Просто се огледай някои път.
Ако не, пък и те може да те спрат;)
посветено на "моята половинка", моите ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ОБИЧАМ БЕЗМЕРНО!
© Жеже Todos los derechos reservados
СТРАшНО СЕ РАДВАМ ЧЕ ТИ Е ХАРЕСАЛО!