Приятели
Никога няма да липсва
кому да се довериш.
Приятелството е безграничната сила,
която цялата вселена движи.
То е мисълта,
че те очаква някой
там, където слънцето се скрива.
То значи
да изтриеш думата самота
завинаги от себе си.
Живееш с любовта и подкрепата
на приятелите.
Свободен,
сложи криле на сърцето.
Свободен,
сложи криле на душата
да литне там,
където приятелите ти те чакат...
© Димитър Todos los derechos reservados