14 февр. 2014 г., 23:01

Приятели 

  Поэзия » Белые стихи
504 0 0

Приятели


Никога няма да липсва

кому да се довериш.

Приятелството е безграничната сила,

която цялата вселена движи.

То е мисълта,

че те очаква някой

там, където слънцето се скрива.

То значи

да изтриеш думата самота

завинаги от себе си.

Живееш с любовта и подкрепата

на приятелите.

Свободен,

сложи криле на сърцето.

Свободен,

сложи криле на душата

да литне там,

където приятелите ти те чакат...


© Димитър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??