22 ago 2007, 9:14

Приятели 

  Poesía
936 0 8
Приятели когато имаш,
проблемите са като капчица в море.
Приятели когато имаш,
живееш в радост, като мъничко дете.
Приятели когато имаш,
се чувстваш нужен и желан
и любовта зарежда те със сила,
която носи ритъма мечтан! 
                                             
                                             21.08.2007г.

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??