22 авг. 2007 г., 09:14

Приятели 

  Поэзия
1057 0 8
Приятели когато имаш,
проблемите са като капчица в море.
Приятели когато имаш,
живееш в радост, като мъничко дете.
Приятели когато имаш,
се чувстваш нужен и желан
и любовта зарежда те със сила,
която носи ритъма мечтан! 
                                             
                                             21.08.2007г.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??