22.08.2007 г., 9:14 ч.

Приятели 

  Поезия
896 0 8
Приятели когато имаш,
проблемите са като капчица в море.
Приятели когато имаш,
живееш в радост, като мъничко дете.
Приятели когато имаш,
се чувстваш нужен и желан
и любовта зарежда те със сила,
която носи ритъма мечтан! 
                                             
                                             21.08.2007г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??