В радост или във тъга
Заедно сме ний сега
И никой не ще ни раздели
Вечно ще сме заедно , нали
=//=
Ще минат години , дни
Но спомена не ще се заличи
4 години ние сме едно
Във трудност или във беда , заедно
=//=
Имахме стотици врагове
Но със чистия поглед на дете
Сломяваме един два три
Ще ги сломяваме до зори
=//=
И отново на игрището щом застанем
Отново едно ще станем
Ще кръстосаме ракети
И ще бием наще врагове проклети
=//=
Идвайте ни Стара Загора , Първомай , Оряхово
Ние па да не сме от Аксаково
Ще ви бием , ще ви смажем
И награди ще намажем
=//=
Заедно отраснахме
Заедно се борихме
Някой ден живота ще ни принуди да се разделим
Но спомена ние ще съхраним
Посвещавам го на Спортен клуб Бадминтон Варна . Най-добрите треньори и съотборници на света {}
© Мервера Todos los derechos reservados