Jan 30, 2007, 7:35 PM

Приятели във битката 

  Poetry
701 0 1

В радост или във тъга

Заедно сме ний сега

И никой не ще ни раздели

Вечно ще сме заедно , нали

=//=

Ще минат години , дни

Но спомена не ще се заличи

4 години ние сме едно

Във трудност или във беда , заедно

=//=

Имахме стотици врагове

Но със чистия поглед на дете

Сломяваме един два три

Ще ги сломяваме до зори

=//=

И отново на игрището щом застанем

Отново едно ще станем

Ще кръстосаме ракети

И ще бием наще врагове проклети

=//=

Идвайте ни Стара Загора , Първомай , Оряхово

Ние  па да не сме от Аксаково

Ще ви бием , ще ви смажем

И награди ще намажем

=//=

Заедно отраснахме

Заедно се борихме

Някой ден живота ще ни принуди да се разделим

Но спомена ние ще съхраним

Посвещавам го на Спортен клуб Бадминтон Варна . Най-добрите треньори и съотборници на света {}

© Мервера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хей,хубаво посвещение!Поздрав и успех във всяко начинание с отбора ти
Random works
: ??:??