Открих те, открих те!!!
Приятелко, мила и вярна.
Ти винаги беше до мен
и чувствах аз твойта подкрепа.
Ти птица си волна в небето,
но пак се изгуби в простора.
Тъжах и те търсих навред,
но тебе те няма в ефира.
Съдбата отново ни срещна,
случайно в щастливия ден
и литнах до тебе в простора,
крилото ти чувствах до мен.
© Елена Todos los derechos reservados