Приятелка ли...
Приятелка ме наричаш
и лъжеш, че ме обичаш.
Равна нямаш на лъжата,
защото си сестра на Сатаната!
Когато ти направиш грешка,
аз прощавам на мига.
Но ти ми казваш сега:
"Аз как да ти простя?"
Казваш: "Безразличието е равно на смърт.
Без мрак няма светлина.
Без зло няма добро.
Без лъжа няма истина."
Да, но всеки човек греши.
Нужно е да ми простиш!!!
© Жени Todos los derechos reservados
Прочувствено и навярно изстрадано, но за стих иска още!
Успех!