10 nov 2009, 0:16

Приятелка на него 

  Poesía » Otra
616 0 3

ПРИЯТЕЛКА НА НЕГО

 

 

Приятелка на него,

бъди на него вярна!

Най-близката до мене,

в гърба ми е коварна!

 

Във теб таях Надежда,

от злото че ме пазиш.

Но аз не се подвеждам -

сама отдавна крача!

 

До мен си, а с камата

свирепо защитаваш

противника в играта,

за него всичко даваш!

 

Съюзие нечестно

играеш под носа ми.

На мен дали е лесно…

Загриженост? Не чувам!

 

Преминала по моста,

изгуби нещо ценно.

В очите ми си просто

приятелка на него!!!

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??