ПРИЯТЕЛКА НА НЕГО
Приятелка на него,
бъди на него вярна!
Най-близката до мене,
в гърба ми е коварна!
Във теб таях Надежда,
от злото че ме пазиш.
Но аз не се подвеждам -
сама отдавна крача!
До мен си, а с камата
свирепо защитаваш
противника в играта,
за него всичко даваш!
Съюзие нечестно
играеш под носа ми.
На мен дали е лесно…
Загриженост? Не чувам!
Преминала по моста,
изгуби нещо ценно.
В очите ми си просто
приятелка на него!!!
© Дивата Лагуна Все права защищены