2 oct 2009, 15:00

Приятелки 

  Poesía
786 0 3

                                                                                           На Магдалена, Павлина,

                                                                                                 Милена, Веселина

 

Бяхме приятелки...

Пет!

Като пръстите на ръка...

Дясната!

Разчитахме една на друга...

Винаги!

Но животът ни пръсна.

По целия свят.

Останах сама...

Без вас!

И с вас, но далече от мен.

Помня и чувам безгрижния ни смях.

Помня и виждам последния ни учебен час.

Помня всеки сватбен марш,

всички наши усмивки и сълзи на щастие...

Всеки първи детски плач

на нашите, вече пораснали, деца.

Искам пак,

пак да се върнем,

да сме пет -

и в смях, и в печал!

Не мога сама и не искам сама!

Искам с вас!

Така е по-леко!

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много трогващо!!
  • Поне мислено дано сте 5!
  • Животът разпилява онова, което все се мъчим да съберем...Въпросът е под чертата да остават стойностни и добри неща...И мъдрост...Поздрав! Разчувства ме!
Propuestas
: ??:??