30 sept 2004, 18:37

Приятелко 

  Poesía
1381 0 0
Приятелко,
тази нощ звездно ложе
застла тишината за двама.
Забързани,
пропуснахме там да положим
нашето утре,
мечти и копнежи забравени.

Приятелко,
тази нощ тишината говори
и птиците слушат унесени,
как някога,
раждахме истини в спорове
любехме,
пиехме мъката весели.

Приятелко,
днес тишината без нас
е самотна.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??