26 mar 2019, 10:24

Приятелко 

  Poesía
516 9 19

Моя стара приятелко!

Моя сродна душа!

Нещо като родна сестра!

Какво стана, мила?

Къде си сега?

Дали си щастлива?

Настаниха се земи между нас.

Разделиха ни пътища и различен шанс...

Кажи ми, приятелко, мислиш ли за мен?

Има ли пред нас за срещане ден?

Аз мисля, приятелко, и често си спомням.

Не те упреквам, а само напомням

за толкова хубави неща, от нас преживени.

Те все още са живи за мене.

Помня ги. Душата ми топлят.

Ще стоплят и теб, ако ги помниш.

Пиша ти, сестро, това от сърце.

Прегръщам те с все още топли ръце.

Надявам се това да те върне пр мен.

Може би не днес, но... все някой ден...

 

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??