8 mar 2012, 21:08

Приятелко, ела! 

  Poesía » Otra
827 0 9

           Приятелко, ела!

 

Ако съм болна и паднала!?

Tи, приятелко - силна и добра - ела!

Ако заплача и снагата ми е остаряла,

и със сняг косата побеляла.

Приятелко, ела! Зная, от теб ще взема Светлина!

Ще започна отначало!

Ще събирам парчета от разбита Луна!

Преди да угасна, ще светя най-ярко!

                Приятелко, ела!

 

                      

© Мина Конарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??