5 sept 2008, 14:59

Приятелко моя 

  Poesía
810 0 2
Приятелко моя любима,
защо в очите ти блестят сълзи?
Нима отново те измами
и за пореден път ти изневери?
Защо все още го обичаш?
Защо  копнееш за него ти?
Защо прекарваш безсънни нощи,
проливайки за него сълзи?
Остави го! Той не заслужава.
Гордо глава вдигни.
По пътя свой продължи.
Ще срещнеш любовта отново,
но няма да е тя измамна.
В щастие и радост да живеете,
с любовта си да се гордеете.

© Милена Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??