Sep 5, 2008, 2:59 PM

Приятелко моя 

  Poetry
816 0 2
Приятелко моя любима,
защо в очите ти блестят сълзи?
Нима отново те измами
и за пореден път ти изневери?
Защо все още го обичаш?
Защо  копнееш за него ти?
Защо прекарваш безсънни нощи,
проливайки за него сълзи?
Остави го! Той не заслужава.
Гордо глава вдигни.
По пътя свой продължи.
Ще срещнеш любовта отново,
но няма да е тя измамна.
В щастие и радост да живеете,
с любовта си да се гордеете.

© Милена Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??