4 may 2013, 21:08  

Приятелство 

  Poesía
452 0 2

Приятелството е да даваш, а не да вземаш.

Да не изцеждаш до болка отсрещния човек.

Да не виждаш как те търси до безсилие,

а ти да бягаш от него като в зноен пек.

 

Не може да се закълнеш, ако чувствата ти са неискрени.

Не може да му се отдадеш, ако мислите ти са замислени.

Не може да го потъпкваш просто ей така,

защото ти решил си,ч е не съществува в света.

 

Как до вчера всичко сте делили,

радост, болка и сълзи,

а днес вече животът раздели ви

и никой не направи нищо да спре тези горчиви дни!

 

Приятелството е да разбираш,

да дадеш частица от себе си в този миг

и да знаеш, че когато се обърнеш,

той ще чуе твоя вик.

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??